Vestel Servis

Vestel Televizyon Tamir ve Bakım Servis -Tel : 0212 973 90 61 Gsm : 0542 330 90 61

Vestel Servis
Vestel Servis admin
Bu içerik 3051 kez okundu.

Tv servisi konusunda uzman teknik personelimiz ile yapacağınız görüşmede problemi tam anlamak için bazı kontroller yapmanız istenebilir.

Eğer problem telefon desteği ile çözülemiyor ise gezici teknik servisimiz arızalı Tv'nizin yerinde onarımı için gereken olası bazı yedek malzemelari temin edip kapınıza kadar gelir. Sorunun en doğru ve hızlı şekilde çözümü için alternatifleri ile beraber önerilerini sunar.

Sizin onayladığınız çözüm kapsamında arıza hızla giderilir. Sizlere daha hızlı hizmet verebilmek için sürekli olarak servis ağımızda iyileştirmeler ve geliştirmeler yapmaktayız. Bu kapsamda görüşleriniz bizim için önemlidir.

Lütfen tüm görüş ve önerileriniz çağrı merkezime bildirin. Bildirdiğiniz tüm çağrılar uzman kadromız tarafından büyük bir titizlikle incelencektir. İş modeli olarak kaliteli hizmeti hızlı ve uygun fiyatla sunmayı benimsemiş olan firmamız sizlere daha iyi hizmet verebilemk için geniş bir orjinal yedek parça stoğu bulundurmaktadır.

Dev Elektronik olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için sürekli değişim ve dönüşüm içerisindeyiz. Bu kapsamda İstanbul bölgesindeki Dev Elektronik Tv ürünlerinin servis hizmeti 1 yıl garantili olarak verilir. Servis Hizmetimiz itina ile yapılır. Bizi denemeden farkı göremezsiniz.

 

 

Bizi arayın Tel : 0212 973 90 61- 0850 885 20 61 Gsm : 0542 330 90 61

lg servis samsung servis vestel servis beko servis arçelik servis
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X