Dev Tv Hastanesi Tüm Mark ve Modellere Hizmet Vermektedir.

Televizyon hastanesi hassaslığı ile hareket eden firmamız, Sony, Samsung, LG, Beko, Arçelik, Saba, Grundig, Profilo, Thomson, Phlips, Crea, Diboss gibi televizyon markalarının bakım ve tamir hizmetlerini yerine getirmektedir. Tel : 0850 885 20 61 - 02129739061 Gsm : 0542 330 90 61

Dev Tv Hastanesi Tüm Mark ve Modellere Hizmet Vermektedir.
Dev Tv Hastanesi Tüm Mark ve Modellere Hizmet Vermektedir. admin
Bu içerik 3045 kez okundu.

Televizyon hastanesi hassaslığı ile hareket eden firmamız, Sony, Samsung, LG, Beko, Arçelik, Saba, Grundig, Profilo, Thomson, Phlips, Crea, Diboss gibi televizyon markalarının bakım ve tamir hizmetlerini yerine getirmektedir.

Deneyimli teknik ekibimiz, donanımlı teçhizatlarımız ile plazma, led televizyon, lcd televizyon gibi her çeşit televizyonlarınızın onarımını kusursuz yapmakta, son kontrollerine dikkat etmekte, televizyonlarınızın ilk günkü canlılığında çalışmasını sağlamaktayız.

Televizyonlarınızda oluşan renk solmaları, ani ses yükselip alçalmaları, kendi kendine kapanma, donma gibi şikayetlerinizde televizyonlara müdahale etmeyiniz, parçalarını sökmeyiniz. Aksi takdirde cihazınızın tamamen bozulmasına neden olabilirsiniz. Televizyonunuzun onarımı için günün her saati televizyon hastanemize ulaşabilirsiniz.

 

lg servis samsung servis vestel servis beko servis arçelik servis
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X